BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Zwevegem: Vrachtwagencabine vat vuur

Vrachtwagencabine vat vuur

Zaterdagnamiddag vatte in de Otegemstraat een bestelwagen die geparkeerd stond op de oprit van een loods vuur. Vermoedelijk ontstond de brand bij werkzaamheden die werden uitgevoerd aan de bestelwagen. De brand zorgde voor een hevige rookpluim.  Door de snelle tussenkomst van de brandweer kon vermeden worden dat zowel de loods als de woning brandschade opliepen.  De vrachtwagencabine werd echter wel volledig door het vuur verwoest. Niemand raakte gewond. Tijdens de interventie werd de Otegemstraat ter hoogte van de brand even afgesloten in beide richtingen, waardoor het verkeer plaatselijk diende om te rijden.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
bOVEKERKE

Loods landbouwbedrijf gaat in vlammen op

KOEKELARE – Woensdagnamiddag even voor 17 uur werd Brandweer Westhoek gealarmeerd voor een industriebrand in de Moervijverweg te Bovekerke. In een loods van een landbouwbedrijf