BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Zwevegem: Vrachtwagencabine vat vuur

Vrachtwagencabine vat vuur

Zaterdagnamiddag vatte in de Otegemstraat een bestelwagen die geparkeerd stond op de oprit van een loods vuur. Vermoedelijk ontstond de brand bij werkzaamheden die werden uitgevoerd aan de bestelwagen. De brand zorgde voor een hevige rookpluim.  Door de snelle tussenkomst van de brandweer kon vermeden worden dat zowel de loods als de woning brandschade opliepen.  De vrachtwagencabine werd echter wel volledig door het vuur verwoest. Niemand raakte gewond. Tijdens de interventie werd de Otegemstraat ter hoogte van de brand even afgesloten in beide richtingen, waardoor het verkeer plaatselijk diende om te rijden.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 juli 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws
Hevige brand bij Orgamex Ieper

Hevige brand bij Orgamex Ieper

IEPER – Donderdagavond brak een zware industriebrand uit bij Orgamex langs de Oostkaai te Ieper. Er werd een Be-Alert uitgestuurd om ramen en deuren te