BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Roeselare: Twee bestuurders gewond bij zware klap

Twee bestuurders gewond bij zware klapZaterdagavond deed zich op het kruispunt van de Izegemseaardeweg en de Ardooiesteenweg een zwaar verkeersongeval voor waarbij twee mini-volumewagens betrokken raakten. Toen een bestuurder vanuit de Izegemseaardeweg de Ardooiesteenweg wilde overrijden liep het grondig fout gezien op dat ogenblijk een ander voertuig die uit de richting van Ardooie kwam en de Ardooiesteenweg volgde reeds te dicht was genaderd waardoor een aanrijding onvermijdelijk was. Beide wagens werden door de klap weggeslingderd en boorden zich beiden door de hoge haag van een tuin van een hoekwoning. Een bestuurder raakte door het ongeval gewond en diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis. De andere chauffeur raakte gekneld in zijn voertuig. De brandweer kwam ter plaatse om de zwaar gewonde bestuurder uit zijn benarde situatie te bevrijden. Na eerst ter plaatse de eerste zorgen te hebben gekregen kon de man die niet levensbedreigende verwondingen opliep naar het ziekenhuis worden overgebracht. Beide voertuigen werden door het ongeval herleid tot schroot. De Ardooiesteenweg werd in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 augustus 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws