BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Waregem: marktkraam brandt volledig uit

marktkraam brandt volledig uit in Waregem Zaterdagmiddag brandde een marktkraam volledig uit op de Markt in Waregem. De wekelijkse markt was er net achter de rug en de eigenaar had zijn marktkraam net volledig opgeruimd. In het kraam werden kleding en ondergoed verkocht. De hulpdiensten waren heel snel ter plaatste maar konden niet voorkomen dat de volledige aanhanger in de vlammen op ging. Hoe de brand is kunnen ontstaan zal verder onderzoek moeten uitwijzen. Er vielen geen gewonden.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 augustus 2014
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws

Veilig over de Waregemse ring (R35)

WAREGEM – Op 6 november start het Agentschap Wegen en Verkeer met het aanleggen van fiets- en voetgangersoversteekplaatsen op de Zuiderlaan (R35) in Waregem, aan