BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Fietser gegrepen in Kuurne op kruispunt Brugsesteenweg met R8

Fietser gegrepen op kruispunt Brugsesteenweg met R8
Foto: NS
Donderdagavond is een jonge fietser zwaargewond geraakt toen hij op het kruispunt van de Brugsesteenweg met de R8 werd gegrepen door een vrachtwagen.  Het slachtoffer werd daarbij nog een kilometer meegesleurd onder het gevaarte die pas even voor het volgende kruispunt tot stilstand kwam. De brandweer had heel wat moeite om het slachtoffer te bevrijden van onder de achterwielen van de vrachtwagen. De jongen werd na eerst door een MUG-Team de eerste zorgen ter plaatse te hebben gekregen in zeer kritieke toestand overgebracht naar de spoed van het AZ Groeninge in Kortrijk. Het Parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 april 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen