BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Roeselare: politiecombi gekanteld na aanrijding

BRU_news_02 Zondag kort na de middag gebeurde een zwaar verkeersongeval op het kruispunt van de Rijksweg met de Meensesteenweg te Roeselare.  Een politiecombi die met zwaailicht en sirene het kruispunt dwarste, kwam in botsing met een voertuig die de Rijksweg volgde.  Door de klap maakte de combi slagzij.  Twee politieagenten werden lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht, evenals de bestuurder van het andere voertuig.  Door de zware klap zijn zowel de politiecombi als het ander betrokken voertuig volledig vernield.  Daar het ongeval gebeurde op een zeer druk kruispunt, werd de nodige signalisatie voorzien, wat ervoor zorgde dat het verkeer toch vlot voorbij het ongeval kon worden geleid. De toegesnelde brandweer kon zich beperken tot het reinigen van het wegdek (PHD).

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen