BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagenbestuurder kritiek na ongeval op E40

Nsk_BRUGGEvrachtwagene40 Bij een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens op de E40 ter hoogte van Brugge is een 35-jarige vrachtwagenchauffeur zwaar gewond geraakt.  Nadat zich eerder op de E40 een ongeval had voorgedaan vormde zich al snel een file.  Om een nog onbekende reden merkte de 35-jarige vrachtwagenbestuurder deze file te laat op waardoor hij inreed op een andere stilstaande vrachtwagen.  Door de klap raakte de man gekneld in zijn verhakkelde cabine.  Het duurde anderhalf uur voor de brandweer de vrachtwagenbestuurder kon bevrijden uit het wrak.  Het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 april 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen