BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Waregem: zware brand in weverij

BRU_news_01 Zaterdagnamiddag woedde een felle brand in weverij Kuipershof gelegen aan de Vichtseweg te Waregem. Om nog onbekende reden vloog een weefgetouw in brand, waarbij er meteen een zware rookontwikkeling ontstond.  De zaakvoerder, die aan het werk was in zijn bedrijf, probeerde het vuur zelf nog te blussen maar dat lukte niet waarna hij naar buiten diende te vluchten.  Door de brand is de materiële schade in de weverij aanzienlijk. Niemand raakte gewond.  Tijdens de bluswerken werd de Vichtseweg voor alle verkeer afgesloten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 april 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws