BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Voertuig brandt volledig uit op bedrijventerrein LAR in Rekkem

Voertuig brandt volledig uit op bedrijventerrein LAR in Rekkem
Foto + artikel NDZ
Een technisch defect heeft donderdagavond een Opel Astra die geparkeerd stond langs één van de zijstraten van het bedrijventerrein LAR te Rekkem in lichterlaaie gezet. De brandweer kon niet vermijden dat het voertuig volledig uitbrandde. De wagen was eigendom van een werkneemster die aan de slag was in een naburig bedrijf. Niemand raakte gewond. Volgens de eerste berichten zou de brand accidenteel ontstaan zijn aan de elektronica van de wagen

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 mei 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws