BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

De wijzer verdeelt 800 ontbijtpakken om mama te verwennen

De wijzer verdeelt 800 ontbijtpakken om mama te verwennen
Foto: NS
Basisschool ‘De Wijzer’ uit Kuurne heeft deze morgen 800 mama’s en hun gezin verrast met een uitgebreid ontbijt.  Nadat zaterdagnamiddag grote inspanningen werden geleverd om alles tijdig klaar te krijgen was het zondagmorgen reeds vroeg uit de veren voor de bezorgers van de 800 pakketten. Uiteindelijk slaagden de bezorgers van dienst zondagmorgen in hun missie en kregen alles tijdig geleverd voor aleer mama ontwaakte. ‘Het is niet de eerste maal dat onze school uitpakt met een ontbijtactie’ vertellen Viviane Verbeke en Philip Vertriest beiden directeur van een van de afdelingen van basschool ‘De Wijzer’. Elk jaar opnieuw gaan we dan ook op zoek naar nieuwe items die bij het ontbijtpakket kunnen gevoegd worden zodat we mama superblij kunnen maken als ze op moederdag ontwaakt.  Vanaf 4.30 uur deze morgen reden onze eerste bestellers uit. Het was dus voor hen extra vroeg uit de veren, maar op zo’n bijzondere dag hebben ze dat er zeker voor over!’

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 mei 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws