BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Frans voertuig knalt op verlichtingspaal op de N32

Franse voertuig knalt op verlichtingspaal op de N32
Foto: NFG
Een Franse bestuurster was onderweg op de N32 tussen de Kortrijkstraat en de Moeskroenstraat in Menen toen het verkeerd liep net over de Leiebrug. De wagen week om nog onbekende reden af van het rechter rijvak en belandde op een verlichtingspaal die op de middenberm staat. De toegesnelde brandweerpost Menen moest de onfortuinlijke chauffeur uit de wagen bevrijden. Om het slachtoffer omzichtig uit het voertuig te halen werd het dak verwijderd. De Mug en 112 zorgden voor de eerste medische zorgen ter plaatse waarna het slachtoffer werd over gebracht naar het ziekenhuis in Menen. In beide richtingen op de N32 werd één rijstrook verkeersvrij gemaakt zodat de hulpdiensten hun werk konden doen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 mei 2015
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen