BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

ORC rally onderbroken door ongeval

Rallywagen in gevel van bijgebouw
Foto : Nico Geneyn
De negende editie van de OCR rally die dit weekend gereden werd in en om Oostrozebeke werd zondagavond stil gelegd door een ongeval. In een bocht langs de Heirweg in Sint-Baafs-Vijve zagen enkele toeschouwers die de rally volgden dat de wagen begon te slippen. De Franse rallypiloot kreeg geen controle meer over zijn voertuig en kwam 200 meter verder tegen de gevel van een bijgebouw terecht. De gevel van het leegstaande bijgebouw vertoonde 2 grote barsten, ook een omheining en enkele paletten bouwstenen deelden in de klap. De rally werd onderbroken om de hulpdiensten de mogelijkheid te geven om het gebouw te komen stutten. Iedereen kwam er gelukkig met de schrik vanaf. De organisatie besliste om de wedstrijd niet meer te hervatten na dit incident.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 mei 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen