BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

25 ste Peddelroute voor Wielertoeristen lokt 800 deelnemers naar Kuurne

Foto NSK
Foto NSK
De organisatoren die afgelopen weekend de 25 ste editie van de Peddelroute voor Wielertoeristen voor hun rekening namen tijdens het st.-Pietersfestival blikken tevreden terug op het aantal deelnemers. Op zaterdag daagden 300 deelnemers op die de keuze kregen tussen een parcours van 45, 75 of 115 km. Ook zondagmorgen waren de weergoden de organisatoren opnieuw gunstig gezind waardoor het aantal deelnemers steeg tot 500. Op zondag kregen de wielertoeristen de keuze uit een parcours van 45 of 75km.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving