BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto komt op dak terecht op A19

Foto ND
Foto + artikel NDZ
Zaterdagmorgen deed zich op de A19 ter hoogte van Menen een zwaar verkeersongeval voor.  Dit gebeurde toen een zwarte Volvo de A19 volgde in de richting van Kortrijk, maar in onduidelijke omstandigheden tegen een betonnen boordsteen terecht kwam.  Hierdoor verloor de bestuurder de controle over het stuur, waarna de wagen enkele keren over de kop sloeg om uiteindelijk op het dak tot stilstand te komen op de middenrijstrook. De chauffeur, die alleen in het voertuig zat raakte door de klap gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.  Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de