BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto komt op verkeersplateau terecht na zware klap

Foto NSK
Foto NSK
Zaterdagnamiddag deed zich op de Vichtsesteenweg ter hoogte van het op- en afrittencomplex van de E-17 richting Gent een ongeval voor waarbij twee voertuigen betrokken raakten.  De klap was zo hevig dat een van de betrokken voertuigen op een verkeersplateau terecht kwam.  Ondanks de zware schade die beide voertuigen opliepen door het ongeval raakte als bij wonder geen van beide bestuurders gewond.  Gezien de rijweg bezaaid raakte met brokstukken was er een tijdlang verkeershinder voor wie het op- en afrittencomplex wilde gebruiken.  De politie zette drie patrouilles in om het verkeer in goede banen te leiden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen