BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Auto vat vuur op de Brugsesteenweg in Kuurne

Auto vat vuur tijdens tripje naar zee
Foto + artikel NDZ
Een tripje naar zee is voor een bestuurder uit Kortrijk geëindigd op de Brugsesteenweg. Toen de man met zijn wagen op het kruispunt kwam van de R8 met de Brugsesteenweg in Kuurne merkte deze plotseling dat er aan de achterzijde van zijn voertuig rook opsteeg.  Niet veel later doken ook aan de voorzijde van zijn Mercedes vlammen op. Meteen besefte de bestuurder de ernst van de zaak en ging op zoek naar een plaats waar hij zijn voertuig aan de  kant kon plaatsen. De parking van Peugeot garage Vandecasteele bood daarbij de oplossing waarna de man de garage binnen spurtte om een brandblusser te vragen. Dit zorgde ervoor dat de brand snel kon geblust worden. Ondertussen was ook de brandweer ter plaatse, die de bluswerkzaamheden overnam van de man.  Hoe de autobrand kon ontstaan is niet duidelijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws