BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder gewond bij ongeval op knooppunt A19 met R8

Foto ND
Foto + artikel NDZ
Zaterdagmorgen  is op het knooppunt van de A19 met de R8 in Bissegem een gewonde gevallen bij een aanrijding tussen twee voertuigen.  Toen een bestelwagen die de R8 vanuit de richting Heule volgde ter hoogte van het knooppunt met de A19 kwam werd het voertuig daarbij gegrepen door een personenwagen die vanaf de A19 kwam en de R8 wilde opdraaien.  Door de klap die daarmee gepaard ging raakte de bestuurster van de blauwe Fiat gewond en diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis.   De bestuurder van de witte bestelwagen, een man uit Gullegem, kwam er met de schrik vanaf.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen

Autodiefstallen in de regio rond Menen

MENEN – De Politiezone Grensleie meldt een alarmerende toename van autodiefstallen die lijken voort te vloeien uit de opkomende trend van “mouse jacking”. In de