BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Parachutist loopt breuken op bij landing 15 km van vliegveld Moorsele

Parachutist loopt breuken op bij landing
Foto: NFG
Een groep van 18 parachutisten, van verschillende nationaliteiten, maakte maandag namiddag een sprong in de omgeving van het vliegveld van Moorsele. De groep para’s voerden door mogelijks het verkeerd droppen of de sterke wind volledig uit de richting van het vliegveld in Moorsele. Ze dreven af richting dorpskern van Beselare. Op diverse locaties in en rond de Geluwestraat kwamen ze aan grond. Voor 1 parachutist liep het verkeerd af. Bij de landing raakte hij een houten omheining van een weide, daarbij brak hij zijn enkel en arm. De hulpdiensten verzorgden de man eerst ter plaatse en brachten hem nadien over naar het ziekenhuis van Ieper. Druppels gewijs kwamen ook de ander para’s naar deze plaats afgezakt, zowel te voet als ook gebracht door bereidwillige inwoners van Beselare. Na overleg ging de groep te voet naar Moorsele, zo een 15 km ver. De politie Arro Ieper was ook aanwezig en deed de nodige vaststellingen.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen