BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Technisch defect zet motor geparkeerde personenwagen in brand

Foto ND
Foto + artikel NDZ
Zaterdagnamiddag heeft een kortsluiting voor brand gezorgd bij een voertuig die geparkeerd stond in de Burgemeester Felix De Bethunelaan.  Vrij snel nadat de kortsluiting zich had voorgedaan brak brand uit ter hoogte van het motorblok van de Renault personenwagen die in de nabijheid van het atheneum Pottelberg stond geparkeerd.  Door de brand werd het motorblok van het voertuig volledig verwoest.  De brandweer kon vermijden dat het vuur oversloeg naar het nabijgelegen gebouw van het atheneum Pottelberg, waar op het ogenblik van de brand een schoolfeest aan de gang was.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo