BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrouw gewond bij zware klap op kruispunt

Foto NSK
Foto NSK
Bij een ongeval die zich voordeed op het kruispunt van de Haantjesstraat met de Pieter Vinckestraat in Kuurne is woensdagavond een bestuurster uit Lendelede gewond geraakt.  Toen de vrouw de Pieter Vinckestraat volgde liep het fout toen ze het kruispunt wilde oprijden.  Haar voertuig werd vooraan voluit gegrepen door een andere wagen die in de Haantjesstraat reed.  Door de klap werd de Volkswagen van de vrouw tegen een elektriciteitspaal gekatapulteerd.  De bestuurster diende voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis van Izegem.  De bestuurder van het andere voertuig kwam er met de schrik vanaf.  Door het ongeval was er een tijdlang geen verkeer meer mogelijk in zowel de Pieter Vinckestraat als de Haantjesstraat gezien door het ongeval het kruispunt volledig versperd raakte.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
17 juni 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag