BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Eerste editie Canartistan groot succes

Foto RM
Foto RM
De oproep die burgemeester Francis Benoit enkele weken terug lanceerde om massaal te komen picknicken afgelopen zondag in het Vlaspark is alvast goed opgevolgd.  Niet minder dan 350 mensen zakten af naar het mooie stukje natuur gelegen naast de Heulebeek.  Enkel de weergoden kwamen even na 14.30 uur grondig roet in het eten gooien.  ‘We vonden het initiatief en de sfeer prachtig, enkel de grootscheepse controles en vraagstelling bij het binnenkomen van Canardistan ergerden ons wat’, lichten enkele enthousiaste bezoekers toe,’Wij hopen alvast dat het niet bij die ene keer blijft dat Canardistan doorgaat.’  Wie de picknick afgelopen zondag kwam nuttigen op het Vlaspark was meestal vergezeld van familie en vrienden. De dorst laven op Canardistan kon in twee geïmproviseerde bars. Eén voor ‘illegalen’ en een tweede voor mensen met een paspoort van Canardistan. Wie een Canardistanpaspoort wilden kon deze verkrijgen bij de ambassade die geïnstalleerd was net voor de ingang. Tijdens Canardistan werd ook een kunstwerk officieel geopend die nog tot in de maand oktober opgesteld staat langs de Leie.
Foto RM
Foto RM

 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 juli 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen