BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Geslaagde vijfde editie van p’LatseDoen in Kuurne

Geslaagde vijfde editie van p'Latse doen
Foto : Nico Geneyn
P’LatseDoen, het gratis festival in Kuurne waar zowel nieuw talent als gerenommeerde bands op de affiche stonden geprogrammeerd, kende ook dit jaar een groot succes. Nieuw dit jaar waren twee minipodia waar beginnend talent tussen de grote optredens door hun eigen werk konden brengen. Groepen als The Ed Sullivan Quartet, EX-RZ (Ex Red Zebra), Get Off My Shoes, Willow en Meuris konden het talrijk aanwezige publiek op het marktplein van hun song laten genieten. Dirk Stoops sloot met een dj-set het festival af. Ook de Kuurnse burgervader bracht dit jaar terug een optreden, deze maal niet op het hoofdpodium maar in de kleine tent, Living p’Latse, naast het grote podium.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juli 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws