BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen overkop op R8 ter hoogte van Heule

Wagen overkop op R8 ter hoogte van Heule
Foto + artikel NDZ
Donderdagavond is een bestuurster op de R8 buitenring ter hoogte van Heule gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval. Toen de vrouw – die alleen in de wagen zat – de R8 volgde tussen de afritten Heule en Gullegem liep het mis. Nadat de  vrouw met haar voertuig plots afweek van haar koers kwam haar voertuig daarbij eerst in de berm terecht , om vervolgens een paal om te maaien en uiteindelijk  op het dak van haar wagen tot stilstand te komen op het rechterrijvak in de richting van Bissegem. Als bij wonder slaagde de vrouw erin om op eigen krachten  haar voertuig te verlaten. Ze werd gewond overbracht naar de spoed van het AZ Groeninge in Kortrijk voor verzorging. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken. De toegesnelde brandweer kon zich beperken tot het reinigen van het wegdek, dat door de klap bezaaid lag met allerlei spullen die uit de wagen geslingerd waren en heel wat glas en brokstukken van het voertuig.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juli 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen