BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand in loods van afvalverwerkend bedrijf Vandewiele Recycling Wervik

Brand in loods van afvalverwerkend bedrijf Vandewiele Recycling Wervik
Foto + artikel NDZ
Vrijdagavond is kort voor middernacht brand uitgebroken in een loods van het afvalverwerkend bedrijf Vandewiele Recycling gelegen aan de Laagweg te Wervik.  In de loods waar de brandt woedt liggen grote hoeveelheden afval van chips en gemalen sigaretten opgeslagen. De brand was volgens de brandweer vrij snel onder controle, maar men verwacht dat het nablussen en het naar buiten halen van het afval nog een aantal uren in beslag zal nemen. Vrij snel nadat de eerste brandweerwagens ter plaatse aankwamen werd door de brandweerpost Wervik versterking gevraagd aan de posten van Mesen, Ieper en Zonnebeke om ter plaatse te komen met hun tankwagen zodat beurtelings naar de nabijgelegen Leie kon gereden worden  om hun tanks terug te vullen. Hoe het vuur kon ontstaan is niet duidelijk. Niemand raakte gewond.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 juli 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Brandweer en Politie, Nieuws
Brand woning

Brand in leegstaande woning

KUURNE – Dinsdag, iets na 20.30 uur, brak brand uit in een leegstaande woning aan de Veldmaarschalk-Montgomerystraat te Kuurne. Het vuur ontstond in de keuken,