BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Zware klap op N58 te Geluwe

Foto: NFG
Foto: NFG
Woensdagmiddag ontstond er file op de N58 in Geluwe ten gevolge van de werken op de A19. Een bestuurder die het niet zag zitten om de file af te wachten, besliste om rechtsomkeer te maken op de gewestweg N58. Een Audi die uit de richting van de A19 kwam, kon de maneuvrerende Peugeot niet meer ontwijken waardoor het tot een zware klap kwam. De bestuurder van de Audi liep verwondingen op en werd door de dienst 112 naar het ziekenhuis gebracht. Ook de brandweer kwam ter plaatse voor het reinigen van het wegdek. Enige tijd later kon de plaats van het ongeval terug vrijgegeven worden, maar desondanks ontstond een lange file op de A19 in beide richtingen op de N58.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 juli 2015
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en