BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestelwagen komt tiental meter lager in gracht terecht na stuurfout

Foto NSK
Foto NSK
In de nacht van zaterdag op zondag is op de E17 in Deerlijk een bestuurder gewond geraakt toen zijn bestelwagen van de autosnelweg raakte en een tiental meter dieper tot stilstand kwam in een gracht.  Dit gebeurde nadat de man even voor de afrit Deerlijk de controle over het stuur had verloren. Nadat de bestelwagen zich eerst door de vangrail boorde dook het voertuig via de berm naar beneden om uiteindelijk tot stilstand te komen in een gracht.  Gezien het voertuig onmogelijk door een gewone takelwagen kon worden getakeld diende een zware kraan ter plaatse te komen om de bestelwagen terug op de autosnelweg te hijsen.  Andere voertuigen raakten niet betrokken bij het ongeval.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 augustus 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen