BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Brokkenpiloot zorgt voor heel wat schade in centrum van Deerlijk

Foto NSK
Foto NSK
Een twintiger heeft deze morgen in het centrum van Deerlijk voor heel wat schade gezorgd.  Nadat de man eerst inreed op een geparkeerde auto vervolgde hij met zijn zwaar beschadigde voertuig zijn rijweg.  Vijfhonderd  meter verder liep het echter terug mis en reed de jongeman met zijn voertuig in op de gevel van een bakkerij.  Door het ongeval raakte de bestuurder gewond en diende voor verzorging naar het ziekenhuis te worden overgebracht.  Het aangereden voertuig is eveneens rijp voor de schroothoop.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 augustus 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen