BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Dirk Delcour verliest ongelijke strijd tegen slepende ziekte

GF
GF
Afgelopen zondag is na een slepende ziekte de gewezen zaakvoerder van restaurant Ter Groenen Boomgaard overleden.  Dirk Delcour (60) die naast kok ook graag André Hazes imiteerde op maandagavond tijdens de Ezelsfeesten heeft afgelopen zondag 9 augustus de ongelijke strijd die hij voerde tegen de ziekte waarmee hij kampte verloren.  Nadat hij eerst twintig jaar achter het fornuis stond bij Huis van Wonterghem besloot Dirk eind de jaren ’90 een eigen restaurant te starten op Ter Groenen Boomgaard.  Tien jaar lang runde hij restaurant Ter Groenen Boomgaard om daarna terug aan de slag te gaan bij het Huis van Wonterghem.  Ook tijdens de Ezelsfeesten liet Dirk zich elk jaar opnieuw opmerken als lid van Jack and the Tramstations door op maandagavond even in de huid te kruipen van André Hazes.  Zijn ziekte zorgde er echter voor dat hij de laatste twee jaar diende verstek te laten gaan. Dirk laat een echtgenote en een dochter na.  De uitvaartdienst van Dirk Delcour  zal plaatshebben in de Sint-Michielskerk op vrijdag 14 augustus 2015 om 10.30 uur.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 augustus 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen