BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand bij Picanol in Ieper snel onder controle

Brand bij Picanol in Ieper snel onder controle
Foto: WSG
Woensdagmorgen werd de brandweer van Ieper opgeroepen voor een brand bij de weefgetouwenproducent Picanol in Ieper. De bedrijfsbrandweer rukte ook uit om erger te voorkomen. Er was een kleine vuurhaard ter hoogte van een opslagplaats aan de zijkant van het bedrijf. De brand was snel onder controle. Door het incident moest een deel van het bedrijf geëvacueerd worden uit voorzorg maar na een 20-tal minuten was het alarm opgeheven en kon de brandweer terug keren naar hun standplaats.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 augustus 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws