BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Inschattingsfout doet helikopter crashen

Foto NSK
Foto NSK
Vrijdagnamiddag deed zich in de Stasegemsesteenweg in Kortrijk een merkwaardig ongeval voor, niet met een auto maar wel met een helikopter.  Nadat de piloot was opgestegen vanop een privéterrein in de buurt liep het fout.  De kleine helikopter maakte bij het opstijgen te weinig hoogte waardoor het toestel in de problemen kwam en even verder tegen het wegdek smakte.  In de vrije val die de A600 Talon maakte werd ook een kabel die over de rijweg ging geraakt.  Als bij wonder kwamen de twee inzittenden van het toestel er met de schrik vanaf.  Het toestel liep wel heel wat schade op.  De politie van de PZ Vlas kwam ter plaatse even als hun collega’s van de luchtvaartpolitie.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 augustus 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
ChatGPT helpt je een lief vinden

ChatGPT helpt je een lief vinden

KORTRIJK – Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Ook de manier waarop mensen daten, wordt door de immer voorthollende evolutie beïnvloed. Zo