BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Kortsluiting zorgt voor brand in aardappelbedrijf

Foto NDZ
Foto + artikel NDZ
Een kortsluiting aan de elektrische sturing van een toegangspoort heeft woensdagavond voor brand gezorgd in de aardappelloods van Geert Depraetere gelegen in de Spichtestraat. Het waren enkele alerte passanten die woensdagavond als eersten de brand opmerkten toen ze voorbij het bedrijf kwamen. De hevige rookontwikkeling die op dat ogenblik in de omgeving van de poort aanwezig was trok daarbij hun aandacht. Meteen werd de brandweer gealarmeerd.  De brandweerposten van Avelgem en Zwevegem snelden ter plaatse en konden voorkomen dat het vuur verder uitbreiding nam.  Door het snelle optreden van de brandweer liep enkel de automatische poort aan de achterzijde van de dubbele loods schade op.  In de loods liggen normaal gezien aardappelen opgeslagen, maar woensdag was dit niet het geval gezien de  loods net was leeggemaakt en gereinigd.
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 augustus 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Branden, Nieuws