BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Orde van de Ezel stelt haar nieuwste Gerstenat voor

Foto NSK
Foto NSK
‘Ezel’ is de naam van het nieuwe bier die maandagavond 21 september met trots werd voorgesteld door de Orde van de Ezel die dit jaar veertig kaarsjes mag uitblazen. Naast de Kuurnse Steenezel en wit- en bruin ezelsbier komt daar nu dus ook nog een blonde variant bij. Het helder bleekblond bier van 6,5% en hoge gisting heeft een koppig-bittere smaak en een droge afdronk en werd ontwikkeld door brouwerij De Brabandere uit Bavikhove die ook het brouwproces van het nieuwe bier volledig voor zijn rekening neemt.  Voor de huisstijl rond de nieuwe ‘Ezel’ deed de orde beroep op Kuurnenaar Reiner Van Wonterghem die het etiket voor het nieuwe bier ontwierp.  ‘Ezel’ zal te verkrijgen zijn in flesjes van 33 cl..  Wie het nieuwe bier wil proeven zal dit uitbundig kunnen doen tijdens de komende ezelsfeesten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 september 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving