BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee gewonden bij ongeval op N36

Foto NSK
Foto NSK
Vrijdagavond zijn op het kruispunt van de N36 met de Pontstraat twee gewonden gevallen bij een verkeersongeval. Een wagen die de N36 volgde week plotseling van zijn rijweg af en kwam daarbij terecht tegen een verkeerslicht. De twee inzittenden die in het voertuig zaten raakten daarbij gewond en dienden voor verzorging te worden overgebracht naar het ziekenhuis. Op het ogenblik dat het ongeval zich voordeed was even verder op de N36 een modeshow aan de gang in de showroom van een garage. Gezien het verkeerslicht waar het voertuig op inreed zwaar beschadigd raakte werd naar een tijdelijke noodoplossing gezocht om het verkeerslicht toch verder te kunnen laten functioneren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 september 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en