BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen ramt verkeersbord in middenberm op A19

05092015 - VKO A19 middenberm zonnebeke Zaterdagnamiddag reed op de A19 ter hoogte van Zonnebeke een voertuig komende uit de richting van Menen in op een verkeersbord in de middenberm. Dat gebeurde op nagenoeg dezelfde plaats als vorige week maandag, toen een wagen eveneens op het bewuste verkeersbord inreed. Door de klap lagen enkele stukken van het bord verspreid over de middenberm, tot zelfs op de pechstrook van de andere rijrichting. Ondanks de zware klap raakten de inzittenden van het voertuig niet gekneld in hun voertuig en werden ze lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval werd gedurende enige tijd 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer, waardoor het verkeer richting Ieper tijdelijk over slechts 1 rijstrook kon.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 september 2015
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen

Herdenking kettingbotsing A19

Foto: FVL ZONNEBEKE – 10 jaar geleden, namelijk op 3 december 2013, vond er een kettingbotsing plaats als gevolg van een dichte mist op de