BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Roeselaarse Ring tijdlang versperd nadat lading prei op rijweg terecht komt

Foto JOS
Foto JOS
Een gekantelde bestelwagen geladen met prei heeft maandagnamiddag voor heel wat verkeersoverlast gezorgd op de Ring rond Roeselare.  Nadat de bestuurder van een bestelwagen plotseling bruusk diende te remmen om niet met zijn voorganger in aanrijding te komen liep het fout.  De lichte vrachtwagen ging daarop aan het slingeren en kwam hierdoor in aanrijding met een trekker-oplegger van het bedrijf Transwest uit Oostkamp. Door de klap die daarmee gepaard ging kwam de trekker-oplegger in de zijberm terecht waarna het gevaarte gedeeltelijk kantelde.  Ook de lichte vrachtwagen kwam op zijn zijkant terecht waardoor een groot deel van zijn lading op de rijweg terecht kwam.  Door het ladingverlies en de gekantelde lichte vrachtwagen diende de Ring van Roeselare in de richting van Hooglede een tijdlang volledig t worden afgesloten.  Beide bestuurders liepen verwondingen op en werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 oktober 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen