BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Eerste winterprik veroorzaakt zware crash tussen twee wegreuzen in Ardooie

Eerste winterprik veroorzaakt zware crash tussen twee wegreuzen in Ardooie
Foto: JOS
Door gladheid van het wegdek op de brug over de E-403 zijn twee vrachtwagens frontaal op elkaar gebotst. De klap moet zeer zwaar geweest zijn. De cabine van de trekker-oplegger van een transportbedrijf uit Bassevelde werd volledig ingedeukt zodat de chauffeur tussen het verwrongen staal geklemd zat. De chauffeur van de andere vrachtwagen die reed voor een suikerwarenbedrijf uit Roeselare zat eveneens geklemd in zijn cabine. Zowel ambulance, de medische urgentiedienst van het Delta-ziekenhuis en de brandweer kwamen ter plaatse om beide chauffeurs uit hun wrak te bevrijden. De Ring van Roeselare werd in de richting van Ardooie voor alle verkeer afgesloten. Na drie kwartier konden de beide chauffeurs uit hun wrak bevrijd worden. Het wegdek lag er spiegelglad bij. Bij de Dienst Wegen en Verkeer werd ook groot alarm geslagen waarbij de strooidiensten iedereen uitstuurde om de wegen ijs vrij te maken. De toestand van beide chauffeurs was zorgwekkend en momenteel vechten ze voor hun leven.

Eerste winterprik veroorzaakt zware crash tussen twee wegreuzen in Ardooie
Foto: JOS
Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen