BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Kuurnenaren trots op nieuw gemeentehuis

Foto NSK
Foto NSK
Na een jaar van renovatiewerkzaamheden is de make over die het Kuurnse gemeentehuis mocht ondergaan compleet. Nadat vrijdagavond het nieuwe gemeentehuis feestelijk werd geopend door Vlaams minister-president Geert Bourgeois kregen de bewoners van Kuurne zaterdag uitgebreid de gelegenheid om de metamorfose die het gemeentehuis had ondergaan te bekijken. Een duizendtal bewoners gingen dan ook in op deze uitnodiging.  Vooral de selfiewand die terug te vinden is op de eerste verdieping van het gemeentehuis waarop alle namen staan van de Kuurnse inwoners kon op heel wat belangstelling rekenen.  
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK
Foto NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving
Prettigste klas op bezoek

Prettigste klas op bezoek

MIDDELKERKE – Op dinsdag 20 februari kreeg het gemeentehuis, de 13 leerlingen van het derde en vierde leerjaar van ‘t Slijpertje uit Slijpe op bezoek.