BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Twee gewonden bij verkeersongeval aan op- en afrittencomplex

Foto NDZ
Foto + artikel NDZ
Zondagmiddag zijn bij een verkeersongeval die zich voordeed ter hoogte van het op- en afrittencomplex gelegen in de Oudenaardsesteenweg te Kortrijk twee gewonden gevallen.  Een bestuurder die met zijn wagen van de E17 vanuit de richting Gent kwam en de afrit wilde verlaten om richting Zwevegem te rijden, merkte blijkbaar een aankomend voertuig die in de richting van Kortrijk reed niet op waardoor een aanrijding onvermijdelijk was.  De bestuurster van het voertuig die uit de richting van de E17 kwam diende door de brandweer te worden bevrijd uit haar voertuig, waarna ze naar het ziekenhuis werd overgebracht. Ook de bestuurder uit het andere voertuig raakte gewond en werd eveneens voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Door het ongeval werd het verkeer richting Kortrijk tijdelijk omgeleid via de E17. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws