BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Vrachtwagen in schaar zorgt voor zware verkeershinder op E403

Weveltunnelkopie Woensdagmorgen heeft een vrachtwagen ter hoogte van Wevelgem een tijdlang voor problemen gezorgd in de tunnel van de E403.  De chauffeur verklaarde dat  een put in het wegdek ervoor zorgde dat hij de controle kwijt raakte over het stuur van zijn vrachtwagen waardoor deze in schaar kwam te staan. Gezien de E403 richting Brugge volledig versperd raakte door de vrachtwagen ontstond reeds snel een lange file. De brandweer kwam ter plaatse om de gelekte olie op te ruimen.  Nadat de vrachtwagen werd getakeld duurde het nog twee uur voor aleer de verkeershinder was opgelost.   

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 november 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
Wevelgem wordt vijfde Troosthoofdstad

Wevelgem wordt vijfde Troosthoofdstad

WEVELGEM – wordt de vijfde Troosthoofdstad, waarbij er op 1 november muziek en verhalen klinken op de begraafplaats. De vzw Reveil organiseert dit evenement en