BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder gewond bij zware klap in Vichte

Bestuurder gewond bij zware klap in Vichte
Foto: NSK
Zondagavond deed zich op het kruispunt van Vichteplaats, de Peter Benoitstraat en de Hoekstraat in Vichte een zwaar verkeersongeval voor waarbij een gewonde viel. Toen de bestuurder van een Witte Nissan met zijn voertuig uit de richting van Vichteplaats kwam en de Peter Benoitstraat dwarste kwam hij daarbij in botsing met een grijze bestelwagen die uit de richting van Anzegem kwam en de Peter Benoitstraat volgde. Door de zware klap werden beide voertuigen weggeslingerd en kwamen tegen de tuinafsluiting terecht van de woning gelegen op de hoek van de Hoekstraat met de Peter Benoitstraat. Door het feit dat de Nissan volledig tegen de tuinafsluiting tot stilstand was kwam, kon de bestuurder niet op eigen kracht zijn voertuig verlaten, waardoor hij door de brandweer uit het voertuig moest worden geholpen. Hij werd gewond naar het ziekenhuis overgebracht, de chauffeur van de bestelwagen bleef als bij wonder ongedeerd. Beide voertuigen zijn door de zware klap volledig vernield. Door het ongeval werd het verkeer dat de Hoekstraat wou inrijden een tijdlang plaatselijk omgeleid.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
6 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en