BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurder omgekomen bij ongeval op N36

Foto NSK
Foto NSK
Vrijdagmorgen is bij een zwaar verkeersongeval die zich voordeed in de Harelbeekstraat in Vichte een bestuurder om het leven gekomen.  Een tweede bestuurder vecht nog voor zijn leven in het ziekenhuis.  Nadat de bestuurder van een personenwagen die richting Vichte reed eerst de controle over het stuur verloor kwam zijn wagen vervolgens op een verkeersheuvel terecht om daarna op het tegenovergestelde rijvak terecht te komen en uiteindelijk frontaal in te rijden op een bestelwagen die vanuit de tegenovergestelde richting kwam.  Voor de bestuurder van de personenwagen kon geen hulp meer baten.  De bestuurder uit de bestelwagen waar het voertuig frontaal op inreed werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis.  Door het ongeval bleef de Harelbeekstraat enkele uren afgesloten voor alle verkeer.  Het parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse om de juiste omstandigheden van het ongeval te achterhalen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen