BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Dodelijk ongeval op de N36 in Lendelede

Dodelijk ongeval op de N36 in Lendelede
Foto: NSK
Donderdagnamiddag even voor 16.00 uur is bij een zwaar verkeersongeval op de N36 in Lendelede een vrouw van 85 jaar uit Waregem om het leven gekomen. Haar man, tevens 85 jaar, die de wagen bestuurde raakte eveneens levensbedreigend gewond. Gezien niet meteen duidelijk was hoe het ongeval zich kon voordoen stuurde het Parket een verkeersdeskundige ter plaatse. In het tweede voertuig die betrokken raakte bij het ongeval zat een 40 jarige man uit Wevelgem samen met zijn vermoedelijk 9 jarige dochter. De man raakte eveneens zwaargewond. Volgens de bevindingen van de parketdeskundige is de man uit Wevelgem om ongekende redenen van zijn weg afgeweken, waarna de frontale botsing plaatsvond. Alle inzittenden van beide voertuigen dienden door de brandweer te worden bevrijdt uit hun hachelijke positie. De N36 Rijksweg tussen Kuurne en de Hulstemolenstraat in Lendelede bleef een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.
Dodelijk ongeval op de N36 in Lendelede
Foto: NSK
Dodelijk ongeval op de N36 in Lendelede
Foto: NSK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en