BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Eerste huwelijk voltrokken in nieuw gemeentehuis van Kuurne

Eerste huwelijk voltrokken in nieuw gemeentehuis van Kuurne
Foto: NSK
Vrijdagnamiddag hebben Geert Viaene en Maria de Sousa elkaar als eerste koppel het JA – woord gegeven in het vernieuwde gemeentehuis van Kuurne. Daarmee mocht het Belgisch – Braziliaanse koppel meteen de spits afbijten. Als special guests bracht het koppel Batman en Superman mee. Ook voor burgemeester Francis Benoit (CD&V) was het even wennen gezien vanaf heden huwelijksplechtigheden niet meer op de gelijkvloerse verdieping worden voltrokken maar wel in de trouwzaal op de eerste verdieping. Bruidegom Geert heeft twee zonen, Christopher en Alexander en een dochter Stephanie. De bruid heeft een dochter Amanda.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
Chiro Sente

Shockwaveparty 2024

KUURNE – Ook Chiro Kiekeboe Sente was afgelopen zondag aanwezig op het parcours van Kuurne-Brussel-Kuurne, en dit niet alleen om de wielrenners te aanschouwen. Ze