BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Drie licht gewonden bij crash in Moorslede

Drie licht gewonden bij crash in Moorslede
Foto: JOS
Vrijdagavond omstreeks 23u raakte een personenwagen in moeilijkheden toen hij langs de Zilverbergstraat in Moorslede begon te slippen. De chauffeur gleed uit de bocht en kwam tegen een electriciteitspaal terecht. Twee personen werden gewond afgevoerd naar het ziekenhuis in Roeselare. De derde persoon kon ter plaatse verzorgd worden en bleef ter beschikking van de politie. De betonnen elektriciteitspaal knakte af bij de aanrijding en kwam dwars over de weg te liggen. Alle verkeer moest omgeleid worden.Overtollige modder zou aan de basis liggen van de slippartij.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de