BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Branden, Nieuws

Uitslaande brand in de Koning Albertstraat in Kuurne

Uitslaande brand in de Koning Albertstraat in Kuurne
Foto: RMK
Rond half tien brak brand uit in een appartement gelegen in de Koning Albertstraat in Kuurne. Een man die recht tegenover het appartement woont verwittigde onmiddellijk de hulpdiensten. De brand ontstond in het achterste deel van het gebouw waarin een appartement werd opgetrokken. Het appartement werd bewoond door een Armeens gezin die op het moment van de brand gelukkig niet aanwezig was. De brand was zo hevig dat ook de brandweer van Harelbeke erbij werd geroepen. De woonst is volledig uitgebrand. Het gebouw werd vroeger nog gebruikt als confectieatelier voor gordijnen waar de firma Buyse in gevestigd was. De overige appartementen die op hetzelfde adres staan maar niet met het uitgebrande appartement in verbinding stonden liepen lichte rookschade op. Bij Autocenter Vale NV, die net naast het afgebrande gebouw gelegen is bleef de schade beperkt. Bij de school Spes Nostra werden uit voorzorg 40 leerlingen in veiligheid gebracht.
Uitslaande brand in de Koning Albertstraat in Kuurne
Foto: RMK

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Branden, Nieuws