BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vrachtwagen zakt in wegdek tijdens ochtendspits

Vrachtwagen zakt in wegdek tijdens ochtendspits
Foto: RVM
De ochtendspits kende ter hoogte van het ’t Kruiske in het centrum van Kuurne nogal wat verkeershinder. Oorzaak was een wegverzakking op de hoek van de Kerkstraat met de Leiestraat. Gisteren was daar een groot waterlek ontstaan. Een deel van de huizen gelegen in de Kattestraat en de Leiestraat moesten het daardoor zonder leidingwater stellen. Enkele plaatselijke bewoners stelden reeds vast dat, als men over die bewuste plaats reed, het wegdek een kussen gevoel gaf. Deze morgen reed rond half acht een geladen vrachtwagen over die plaats waardoor het asfalt het niet kon houden de vrachtwagen in de put van een twee tal meter diep zakte. De vrachtwagen van de vervoersfirma Jacky Perrenot vervoerde melk en room voor de voedselbank. Om het voertuig te takelen moet de lading eerst verwijderd worden en zal men een kraan moeten vorderen. Momenteel is het centrum van Kuurne een dode stad gezien de autoriteiten alle wegen naar het centrum hebben afgesloten. Een aantal handelaars vinden deze maatregel wat overdreven. Het wordt voor hen een dag met weinig omzet. De werken zullen de hele dag in beslag nemen.  
Vrachtwagen zakt in wegdek tijdens ochtendspits
Foto: RVM
Vrachtwagen zakt in wegdek tijdens ochtendspits
Foto: RVM

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 december 2015
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen