BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bejaard koppel komt met wagen in gracht terecht

NDZ
Foto / artikel: NDZ
Zondagnamiddag is in de Sportstraat in Heestert een bejaard koppel met hun wagen in de gracht terechtgekomen. Dit gebeurde nadat het koppel eerst diende uit te wijken met hun auto voor een tegenliggend voertuig. Nadat de wagen van het koppel eerst in de zachte berm naast de rijweg terecht kwam, gleed het voertuig verder door in de gracht.   Door het ongeval slaagde het koppel er niet in om zelf hun voertuig te verlaten, waardoor de brandweer diende ter plaatse te komen op het echtpaar te ontzetten uit hun benarde situatie. Als bij wonder kwam het echtpaar er met de schrik vanaf.De landelijke Sportstraat werd een tijdje afgesloten voor alle verkeer.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
31 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en