BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen rijdt in op geparkeerd voertuig in Bissegem en richt ware ravage aan

Wagen rijdt in op geparkeerd voertuig in Bissegem en richt ware ravage aan
Foto/artikel: NDZ
Afgelopen nacht heeft  zich in de Bissegemsestraat in  Bissegem een zwaar verkeersongeval voorgedaan waarbij een  gewonde viel. Toen een bestuurder van een Mercedes bestelwagen in de nacht van zaterdag op zondag de Bissegemsestraat volgde in de richting van Bissegem kwam hij daarbij met zijn voertuig tegen een geparkeerd voertuig terecht. Door de klap werd het geparkeerde voertuig weggeslingerd om vervolgens tot stilstand te komen tegen de gevel van een woning en een ander  geparkeerd voertuig. De man die de bestelwagen bestuurde raakte bij het ongeval gewond en werd naar het ziekenhuis overgebracht. Door de zware klap raakte de Bissegemsestraat bezaaid met brokstukken en olie en gedurende enige tijd afgesloten voor alle verkeer. Volgens buurtbewoners is het niet de eerste keer dat zich dergelijk ongeval voordoet en wordt er in de Bissegemsestraat vaak te snel gereden. Hoe het ongeval kon gebeuren is op heden niet duidelijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen