BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Orde van de Ezel telt twee nieuwe members

Foto NSK
Foto NSK
Nadat drie members van de Orde van de Ezel in het jaar 2015 member-emeritus (+70 jaar) zijn geworden werden onlangs twee nieuwe members voorgesteld aan het grote publiek die werden verkozen op Verkoren Maandag.  De nieuwe members zijn alvast geen onbekenden voor de orde. De eerste nieuwe member is Benedikt Devos, voorzitter van het Braderiecomité en ex-Koning Ezel.  Als tweede member werd Geert Lietaert toegevoegd aan de Orde die onder meer tijdens het kermis weekend kandidaat was om Koning Ezel te worden. Na een stage wordt het duo officieel opgenomen in de orde.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Samenleving