BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Centrum van Roeselare opgeschrikt door ontploffing

Foto PHD
Foto PHD
Zondagavond omstreeks 20 uur heeft zich een kleine ontploffing voorgedaan in de Albrecht Rodenbachstraat in Roeselare.  Vermoedelijk werd deze veroorzaakt door een kind die in haar slaapkamer met vuur aan het spelen was.   “Door de kracht die gepaard ging met de ontploffing kwam het rolluik van de kamer op straat terecht, ook een binnendeur werd weg gekatapulteerd”, zegt woordvoerder Rudy Cracco van de lokale politie. „In het huis was een grootmoeder met vier kleinkinderen aanwezig. Gelukkig is er geen brand ontstaan en raakte niemand gewond.” Wat de explosie exact heeft veroorzaakt is nog niet bekend. Er moet ook nog onderzocht worden of het gebouw nog stabiel is.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen