BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat overkop na stuurfout, bestuurster gewond

Wagen gaat overkop in Deerlijk na stuurfout, bestuurster gewond
Foto / artikel: NDZ
Zondagavond is bij een ongeval die zich heeft voorgedaan op de Vichtsesteenweg in Deerlijk een gewonde gevallen. Dat gebeurde toen de bestuurster van een blauwe Renault met haar voertuig de Vichtesteenweg volgde en ter hoogte van de brug over de E17 door een stuurfout de verhoogde middenberm raakte, waarna het voertuig overkop sloeg en op zijn dak tot stilstand kwam. Door de klap raakte de vrouw gekneld in haar voertuig en diende door de toegesnelde brandweer uit haar hachelijke positie te worden bevrijd. Nadat de gewonde bestuurster ter plaatse de eerste zorgen toegediend kreeg, werd ze onder MUG-begeleiding naar het ziekenhuis in Kortrijk overgebracht. Bij het ongeval raakten geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 januari 2016
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen